Knjige izlog

Knjige

Popularne i praktične knjige o terapijskom i kreativnom pisanju, pisanju reklamnih tekstova, ličnom rastu i razvoju.


Terapija pisanjem

Knjiga profesora Tadića „Terapija pisanjem“ je vaš lični terapeut, vodič i savetnik za prevazilaženje emocionalnih trauma, životne patnje i kreiranje zadovoljnog i uspešnog duhovnog i emotivnog života. Pisanje može biti lekovito i pomaže nam da se efikasno izborimo sa stresom i svakodnevnim životnim problemima.


Kreativno pisanje

Priručnik se bavi osnovnim tehnikama kreativnog pisanja, kao i nekim odabranim savetima i sugestijama kako da svoj dar za izražavanje putem pisane reči učinite još efikasnijim! Osnove dramaturgije, pisanje u prozi, pisanje poezije, kako da promovišete svoju knjigu i sebe kao pisca!


Storytelling

Priručnik predstavlja zbirku odabranih iskustava iz radionica kreativnog pisanja, kao i tekstova koje sam objavljivao na mom blogu i na sajtu Kreativno pisanje, i sastoji se od praktičnih saveta i zanatskih tehnika na temu pisanja priča u prozi. Ova knjiga predstavlja koristan vodič kroz neke od najvažnijih tehnika pisanja, i nadam se da će vam biti od koristi u traganju za vašim kreativnim stvaranjem putem pisane reči.


Copywriting

Knjiga o kopirajtingu – kreativnom pisanju reklamnih tekstova, prof. dr Darka Tadića. Kako se pišu reklamni tekstovi za oglase, Web, PR, scenarija za TV reklame ili radio? Praktičan priručnik sa mnogo korisnih saveta i primera za sve krativce koji se bave pisanje sadržaja – content writing – klasične štampane, elektronske i digitalne medije.