Radionice kreativnog pisanja

Online MASTER CLASS radionice kreativnog pisanja su pravo mesto da učite i vežbate kreativno pisanje uz saradnju sa mnom kao mentorom.

U radionicama PISANJA ROMANA I KRATKE PRIČE se detaljno uče zanatske veštine i tehnike pisanja iz klasičnog kreativnog pisanja  – osnovi dramaturgije, kratka priča, roman, esej.

U RADIONICI ZA COPYWRITING/CONTENT WRITING uče se veštine pisanja reklamnih tekstova – copywriting, pisanje sadržaja kao i osnovne zanatske tehnike pisanja sadržaja na Blogu.

Nastava se odvija kombinovano u obliku svakodnevnog čitanja lekcija, pisanja vežbi i zadataka putem elektronske pošte i „živim“ susretIma po tri časa, u dogovorenim terminima, jednom nedeljno putem Zoom online platforme. Svi materijali za učenje u radionicama su besplatni.


RADIONICA ZA COPYWRITING/CONTENT WRITING

Radionica pisanja reklamnih tekstova. Naučite kako da pišete kopirajing tekstove za reklamne i PR agencije, oglašavanje svih vrsta, i promociju usluga i proizvoda. Tekstovi za kataloge, brošure, Internet stranice, scenarija za TV spotove i reklamne filmove.

Sadržaj radionice:

  • Osnove Copywritinga
  • Content writing i osnove digitalnog marketinga.
  • Pisanje za društvene mreže.
  • Psihologija reklame i prodaje
  • Pisanje na Blogu

Cena radionice: 38.500 din. Trajanje: 4 nedelje. Broj časova: 24. Platforma: ZoomRADIONICA ZA PISANJE ROMANA

Radionica je namenjena svima koji već pišu, ili onima koji žele da počnu sa pisanjem i tako usavrše svoj talenat. U radionici učimo osnovne tehnike zanata kreativnog pisanja u prozi, pisanje kratke priče, romana, osnove dramaturgije, pisanje eseja.

Sadržaj radionice:

  • Osnove dramaturgije i storytellinga
  • Pisanje kratke priče i romana
  • Osnovne tehnike: razvoj priče, karakteri, dijalog, stilske vežbe
  • Pisanje u raznim licima, vreme i mesto radnje, posebne prozne tehnike
  • Pisanje eseja

Cena radionice: 32.500 din. Trajanje: 4 nedelje. Broj časova: 24. Platforma: ZoomPrijavite se za radionicu


Rekli su o radionicama….

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović

Aleksandra Filipović

Pisac

Odlična radionica za copywriting. Velika je razlika kada se direktno radi sa mentorom i tako nauče najvažnije zanatske tehnika što je meni najvažnije jer radim u digitalnom marketingu. Preporuka za sve koji se bave reklamom i marketingom.

Dejan Popović

Dejan Popović

copywriter