Hvala na prijavi

Prijavili ste se

Hvala vam što pratite moj sajt. Vaša podrška mi puno znači. Nadam se da ćemo zajedno uživati u sadržajima sajta i u Idejama koje menjaju život!

Srdačan pozdrav, prof. Tadić


Upišite moje onlline radionice i dobićete:

6 radionica terapijskog pisanja

Dobićeš pristup mojim radionicama koje istražuju šta čini život ispunjen i smislenim. Ovo nisu gomila glupih citata ili „jedan brzi trik“ koji će te učiniti srećnim zauvek. Ovde zaranjamo duboko da bi smo odgovorili na teška pitanja o životu—da stvorimo proces ličnog rasta koji će trajati ceo život. Svaka radionica dolazi sa praktičnim vežbama koje će ti pomoći da primeniš ono što naučiš.

Besplatni mesečni online Webinari

Svakog meseca organizujem vebinar uživo da bih se povezao sa članovima radionica gde razgovaramo stvarima za koje život znače. Ovo obično uključuje pitanja i odgovore uživo i cela stvar može biti duboka i lična ili glupa koliko god želite. Pridruži se stotinama ljudi iz celog sveta u svojoj potrazi da svaki dan bude bolji od prethodnog.

3 bonus radionice kreativnog pisanja

Još 2014. godine kreirao sam tri kursa koji su pomogli stotinama ljudi: Pisanje priča, veštine storytellinga, pisanje za internet. Ovi kursevi su takođe uključeni u Radionice pisanja, čime se broj radionica pisanja povećava na devet!

Eksluzivni dodatni sadržaj

Dobijaš 50% popusta na sve štampane knjige i priručnike o pisanju, audio komentare o mojim knjigama, e-knjige o nekim od mojih omiljenih tema, recenzije knjiga i preporuke za čitanje dodatne literature i još mnogo toga. Novi ekskluzivni sadržaj će se redovno dodavati čime se ukupni sadržaj za članove radionica još uvećava!

I još mnog toga…