Radionice naslovna

RADIONICE TERAPIJSKOG PISANJA

Radionice su zbirka znanja, veština i preko 20 godina iskustva u pomaganju ljudima da bolje žive. Upiši radionice terapijskog pisanja, preuzmi razne korisne sadržaje, pohađaj besplatne webinare i kreni na put ličnog rasta i razvoja.

Pridruži se stotinama drugih kojima su radionice terapijskog pisanja postale najbolji savetnik njihovog života.

Pisma za kišne dane

Kako razumeti sopstvene emocije, odnose sa drugim ljudima i upravljati njima? Ovo je ključno pitanje koje muči većinu nas. Pisanje pisama sebi i drugima su moćan metod za razumevanje sebe i sveta koji nas okružuje. 

Pogledaj radionicu >>


Terapijski dnevnik

Zapisivanje misli i emocija može biti moćan alat za rešavanje problema, oslobađanje od stresa i poboljšanje životnih prilika. Svakodnevno vođenje terapijskog dnevnika ima moć da napravi stvarnu promenu u životu.

Pogledaj radionicu >>


Napiši svoj život

Teško je znati ko si, gde treba da ideš ili kako treba da stigneš tamo, osim ako ne znaš odakle si došao. Kada konstruišeš narativ svog života, možetš saznati čemu da težiš, a čega da se kloniš. 

Pogledaj radionicu >>


Ljubav i emocije

Emocije, a naročito ljubav, su vrlo važne u terapijskom pisanju. Ljudi koji izražavaju pozitivne emocije dok pišu o traumatskim događajima, imaju najviše koristi od ovakvog pisanja i napredak u životu. 

Pogledaj radionicu >>


Moć podsvesti

Kako možemo bolje upravljati sopstvenim mislima i emocijama, suočiti se sa svojim uverenjima, razmišljati mnogo optimističnije. Idealno za osobe koje pate od depresije i anksioznosti. 

Pogledaj radionicu >>


Pisanje u kontekstu

Upoznaj sebe na pravi način, kroz dubinsku analizu negativnih i pozitivnih elemenata tvoje ličnosti, odnosno tvojih mana i vrlina. Samo tada ćeš biti spreman da ideš napred, rasteš i razvijaš se. 

Pogledaj radionicu >>


Pretplatnici sajta imaju pristup svim ovim radionicama, mesečnim webinarima, besplatnim E-knjigama, grupnoj podršci i konsultacijama, i drugim ekskluzvnim sadržajima. Saznaj više o mojim radionicama ili se pretplati na sajt.