Moja priča

Pisanje je definitivno promenilo moj život. Od kad znam za sebe voleo sam da čitam i kasnije pišem. Na taj način sam stvarao svoje svetove. Tragao za smislom i kroz godine shvatio sam da je pisanje moja terapija za zdrav i kvalitetan život.

Radio sam kao dramaturg, pisac scenarija za tv reklame, oglase, i dobar deo života proveo kao kreativac u oglašivačkoj i marketinškoj industriji. Pisao sam eseje i kratke priče i vremenom shvatio koliko pisanje može biti idealno sredstvo za razumevanje života i traganje za smislom.

U teškim životnim situacijama pisanje moj terapeut i najbolji prijatelj. Uz pomoć pisanja sam otkrio da je pisana reč efikasan način da uspostavim komunikacija sa svojim unutrašnjim bićem. I idealan metoda za lični rast i razvoj.

Uz pomoć pisanja uspeo sam da menjam svoje misli, ovladam emocijama i promenim svoje ponašanje. Uspeo sam da prevaziđem česte epizode depresije i anksizonosti i da naučim da ih prihvatim i okrenem u svoju korist.

Otkrio sam da kroz ljubav i pozitivnu energiju mogu da menjam sebe i svet oko sebe. I sve to kroz jedan duhovan, nežan način. Jer, kakve su ti misli, takav ti je život. Bez obzira kako, kada i gde živiš.

Sve ovo što sam naučio pretočio sam u svoju metodu i radionice kako bih znanja koja sam stekao podelio sa drugima.  Svako ljudsko biće ima kapacitet da raste, razvija se, upravlja svojim životom i živi srećno i zadovoljno.

Pridružite mi se na duhovnom i kreativnom putovanju u bolji život kroz radionice kreativnog i terapijskog pisanja. Sigurno ćete otkriti mnoge stvari o sebi za koje do sada niste znali.

I sigurno ćete pronaći svoj put u bolje sutra. Smisao svog postojanja. I lepotu života onakvog kakav on zaista i jeste.  Čitamo se i pišemo!

X