O meni

Diplomirao sam dramaturgiju, magistrirao i doktorirao na Fakultetu Dramskih umetnosti u Beogradu. Preko 20 godina radio kao scenarista, kopirajter i marketing konsultant za brojne domaće i strane marketinške agencije i institucije.

Pohađao edukaciju u Beogradskom psihodramskom centru. Održao akreditovana predavanja na predstavljanju programa i radionica terapijskog pisanja u Udruženju psihoterapeuta Srbije i kongresu psihoterapeuta Srbije 2019.

Radim kao profesor marketing i reklamnih komunikacija i kreativnog pisanja u Visokoj strukovnoj školii ICEPS u Beogradu, i kao docent i predavač za copywriting, content writing, creative writing and scrpit multimedia writing na Univerzitetu Apeiron u Banja Luci.

Objavio sam više stučnih knjiga iz oblasti kreativnog i terapijskog pisanja. Osnivač sam udruženja CEKOMS i radionica kreativnog i terapijskog pisanja. U okviru radionica posvećen sam edukaciji polaznika životnim veštinama kreativnog i terpijskog pisanja, komunikacije i ličnog rasta i razvoja. Realizujem webinare, online i offline radionice i edukacije iz ovih oblasti. Kao urednik, sarađujem sa brojnim autorima na njihovim rukopisima. Pišem kratke priče i eseje na različite teme na svom blogu.

Kontakt